Micul stadion al Progresului Spartac a cunoscut ieri o afluenta de public cu care nu s-a mai intalnit in toata istoria sa. Cele 600 de locuri initiale s-au ocupat rapid si au fost suplimentate, cu intelegerea fortelor de ordine, cu inca una – doua sute. Chiar si asa, la ora oficiala a inceperii meciului, la poarta principala a stadionului ramasesera masati circa 200 de rapidisti care nu fusesera primiti in incinta.

Eforturile de convingere ale conducerii oaspetilor au dat insa roade si ultimul grup de suporteri a fost in cele din urma primit in coltul cu tabela de marcaj. Ce-i drept, asta si pentru ca a doua ambulanta fusese luata „ostatica” de fani, iar observatorul partidei anuntase ca nu va da drumul la joc fara ca aceasta sa fie prezenta in incinta!!

Dar toate s-au rezolvat si atmosfera creata pe timpul meciului de cei peste 1000 de spectatori a fost una superba, cu oameni urcati pe gard sau in copaci in jurul terenului, ca in pozele alb-negru de acum cateva zeci de ani.

Duelul galeriilor a fost unul superb, progresistii, desi dominati numeric, facand fata cu brio, sustinuti si de scorul de pe tabela, spectaculoasei galerii giulestene. Atmosfera a fost una dominata de fair-play, micile „iesiri in decor” fiind inerente si normale in contextul tensiunilor partidei.

Multumim tuturor celor prezenti ieri la stadion, inclusiv fortelor de ordine, care au facut sa vedem un spectacol deosebit nu doar pe teren ci si in tribune.

Fotbalul este pentru suporteri!

Un gând despre „Atmosfera “ca pe vremuri” in Intrarea Vrabiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s