Desi a facut o prima repriza excelenta, in care si-a creat cel putin 5 mari ocazii de gol, dintre care trei in primul sfert de ora, Progresul a intrat la pauza cu 0-0. Si, asa cum ne-a obisnuit, antrenorul Andrei Erimia a facut deja o prima mutare, introducandu-l pe Petcu (foto) in locul lui Ditu.

Dupa golul venit din nimic al oaspetilor, a mai intrat imediat si Sandru, pentru ca in ultimul sfert de ora sa fie introdusi “in bloc” Tudorache, Tong si Mario Dumitru.

Fortele proaspete au jucat un rol decisiv in finalul nebun de meci, unul in care brasovenii au terminat evident mult prea devreme “benzina”. Mai intai, in minutul 88, Tudorache a inscris frumos cu capul din centrarea lui Sandru, dar golul a fost anulat, corect, pentru ofsaid. Apoi, dupa un corner batut de Petcu la prima bara si prelungit pe spate, dupa o saritura acrobatica, de Tudorache, Sandru a impins mingea cu capul de la un metru in poarta pentru 1-1, in minutul 89:58. Pentru ca in al treilea minut de prelungire, dupa o actiune pe stanga care i-a implicat pe Sandru, Tong si Dumitru, Petcu sa fie faultat in careu si Tudorache sa transforme lovitura de pedeapsa.

De altfel, si INSTAT ii da ca cei mai buni jucatori bleu-albastri pe Tudorache si Sandru, cu scor de 241 (Petcu fiind al patrulea cu 228) – ceea ce se intampla extrem de rar in cazul unor fotbalisti care au evoluat doar cate 15 minute!

Un gând despre „“Banca” a decis victoria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s