Stadionul Progresul Spartac este una din cele mai noi baze sportive pentru fotbal din București înlocuind fostul stadion Prefabricate din sudul orașului.

Modernizările includ un teren central sintetic (dimensiuni de 102/64 m) la standarde profesioniste (gazon cu fir de 60 mm și shockpad), instalație de nocturnă cu gradul de iluminare de până la 200 lucși, vestiare modernizate, doua tribune si o peluză – cea dintai cu 300 de locuri pe scaun, tribuna a doua cu pana la 230 de locuri și o peluză pentru oaspeti de 500 de locuri pe scaun.

Pe langă modernizările facilitătilor adiacente terenului central, au fost construite două terenuri de minifotbal acoperite (dimensiuni 40/20 m),  cu încălzire și sistem de deschidere pe lateral.

Terenurile acoperite de mini fotbal din baza Progresul Spartac


Atât terenul central cât și cele două terenuri acoperite pot fi închiriate în afara programului de antrenament al echipelor de seniori și celor de juniori.
→ Pentru închirierea terenului central sunati la +4 0743086119 (Bogdan)
→ Pentru închirieri terenuri minifotbal sunati la +4 0720178400 (Antonio)

 

Cum se ajunge la stadion →


 

Metrou: Cea mai apropiată stație de Metrou este Eroii Revoluției, de unde se poate face legătura cu liniile R.A.T.B.

Tramvaie:
7 (întoarce la Piața Unirii → Parcul Carol → Șos. Viilor → Eroii Revoluției → Giurgiului cu Luica)
• 11 (Cartier Giulești → Afi Palace → Trafic Greu → Eroii Revoluției → Giurgilui cu Luica)
• 25 (Valea Cascadelor → B-dul Timișoara → 13 Septembrie → Trafic Greu → Eroii Revoluției → Giurgiului cu Luica)
• 4 (Gara Progresul → Zețarilor → Giurgiului cu Luica)

Autobuze:
• 116 (întoarce la Piața Sfânta Vineri → Piata Unirii → Tineretului → Erorii Revoluției → Constantin Brâncoveanu / Orășelul Copiilor → Spitalul Marie Curie (fost Budimex) → Piața Reșița → Giurgiului cu Luica)
• 102 (B-dul Basarabia / [M] Nicolae Grigorescu → Parcul Titan → Fizicienilor → Târgul Auto Vitan → Spitalul Sf. Ioan → Șos. Olteniței → Apărătorii Patriei → Grand Arena → Giurgiului cu Luica)
• 220 (Uzina Vulcan → Grand Arena → Piața Reșița → Giurgiului cu Luica)

Toate mijloacele de transport mai sus menționate au traseul direct până la stadion, fără să mai fiți nevoiți să schimbați. Vă așteptăm!