Și tu poți să-ți susții echipa – și nu te costă nimic! În fiecare an, poți să direcționezi 3,5% din impozitul anual datorat statului, ca să susții o entitate nonprofit. Banii ăștia oricum ajung la stat, care decide cum să-i folosească. Dacă vrei să hotărăști tu unde ajung banii tăi, acum e momentul.

REDIRECȚIONEAZĂ

Redirecționarea către A.F.C. PROGRESUL 1944 SPARTAC se face în trei pași simpli: completezi un formular specificând opțiunea de redirecționare, îl printezi, apoi îl depui la ANAF.

1) Completează formularul

Folosește datele tale și cele ale asociației pe care o susții, mai jos ai 2 optiuni de formulare pre-completate cu datele A.F.C. PROGRESUL 1944 SPARTAC:
Completează prin Redirectioneaza.ro
Descarcă formularul 230 pre-completat cu datele asociației

2) Printează formularul

Completează câmpul de CNP dacă nu ai făcut-o la pasul anterior și semnează-l.

3) Depune formularul la ANAF

Odată completat, formularul 230 poate fi depus pe următoarele căi:

A. Fie îl trimiți direct către unitatea ANAF de care aparții (caută oficiul de care aparții în această listă) prin următoarele căi:
online, prin SPV;
→ individual de către persoana fizică la ghişeul ANAF;
→ prin poştă la ANAF;

B. Fie îl trimiți prin poștă/curier sau depui personal la adresa A.F.C. PROGRESUL 1944 SPARTAC , Intrarea Vrabiei nr.22 Bucuresti și ne ocupăm noi de depunerea lui prin borderou.


3,5% PENTRU PROGRESUL SPARTAC


Din 2020 orice tip de organizație nonprofit, inclusiv Progresul Spartac, poate primi până la 3,5% din impozitul pe venit al contribuabililor care aleg să-și direcționeze acest procent deja plătit la stat către organizații de acest fel. Contribuabilii aleg organizațiile pe care vor să le susțină prin completarea formularului 230 și depunerea lui la ANAF.

Poți susține clubul nostru dacă realizezi una din următoarele forme de venituri:

» venituri din salarii şi asimilate salariilor;
» venituri din pensii;
» venituri din activităţi independente/activităţi agricole, impuse pe bază de normă de venit;
» venituri din activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reţine la sursă;
» venituri din drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real;
» venituri din cedarea folosinţei bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

Datele asociației:

Denumire completă: A.F.C. PROGRESUL 1944 SPARTAC
Cod de identificare fiscală: 33278268
IBAN: RO83BRDE410SV14064124100

Înregistrarea A.F.C. PROGRESUL 1944 SPARTAC poate fi verificată aici (cod fiscal 33278268).