Școala de fotbal Progresul Spartac țintește să ofere premize optime pentru creșterea și formarea tinerilor fotbaliști iar în acest demers asigură următoarele condiții pentru desfășurarea activității:

► Una din cele mai noi baze sportive din București, cu teren sintetic mare de 102/64m la standarde profesioniste (gazon cu fir de 60 mm și shockpad) și două terenuri minifotbal de 40/20m acoperite cu material tip PVC pe structură metalică, cu sistem de deschidere pe lateral.

► Un colectiv de antrenori tineri, motivați și competenți (inclusiv antrenori specializați pentru portari și pentru pregătire fizică), care se pot lăuda deja cu lansarea de jucători către loturile naționale sau eșaloanele superioare.

► Șansa acumulării de experiență pe teren în cadrul echipelor de juniori și de seniori. La republicani avem echipele de U17 și U19 înscrise în Campionatul Național iar în cadrul echipei de seniori evoluează constant între 4 și 6 titulari recrutați de la echipele de juniori.

► Colaborări cu antrenori și cluburi din Spania, campusuri, participări la turnee, etc.

► Transport asigurat pentru cei mici la stadion cu microbuzele proprii.

 

Hai și tu în familia Progresul Spartac!


Scoala fotbal Progresul SpartacEști născut(ă) între 2000-2014? Cauți un club unde să începi fotbalul? Sau poate cauți un club de unde să te lansezi în fotbalul mare? Completează formularul de mai jos și înscrie-te pentru probe la echipele de juniori.