Articole

Revenirea in Vrabiei e tot mai aproape

Refacerea suprafetei de joc din Vrabiei, din cauza careia echipa a fost nevoita sa sustina primele doua jocuri considerate acasa pe terenul FCSB din Berceni, a intrat pe „ultima suta de metri”. Mai sunt de facut doar mici retusuri, iar de saptamana viitoare se va putea intra din nou la joc pe stadionul Progresul Spartac. Citește în continuare „Revenirea in Vrabiei e tot mai aproape”

Punct salvat in minutul 93:30

Dupa un meci cu plusuri si minusuri, Progresul Spartac a adunat doar un punct in clasament intr-o partida „acasa” cu Unirea Bascov.

Cascada de ocazii din repriza secunda nu a produs rezultate si pe tabela de marcaj, si, cum se intampla deseori in fotbal, oaspetii au dat lovitura in minutul 89, dupa o lovitura libera la care au sanctionat lipsa de experienta a debutantului Jipa. Un minut mai tarziu argesenii au trecut pe langa o sansa imensa de 2-0 care ar fi decis definitiv soarta jocului. Citește în continuare „Punct salvat in minutul 93:30”

Șapte echipe în plutonul fruntaș

După patru etape disputate în Seria a III-a din Liga a III-a, se poate spune că există deja un pluton fruntaș care a încercat evadarea față de restul competitoarelor. Aproape jumătate dintre echipe, șapte în total, au un minimum de șapte puncte acumulate.

Lider este CSM Alexandria (foto) care a acumulat 10 puncte și s-a instalat în fotoliul de lider după victoria din derby-ul cu CSM Slatina, 2-0, coroborată cu pasul nostru greșit, 1-1 cu Unirea Bascov. În același context, teleormănenii au rămas singura formație cu zero goluri primite în clasament. Citește în continuare „Șapte echipe în plutonul fruntaș”

Egal pentru juniorii 2006

Astăzi, de la ora 11.00, echipa de juniori 2006 Progresul Spartac a remizat, 1-1, în compania echipei similare FCSB Acad II, în campionatul municipal.

Formația noastră este antrenată de către George Jecu. Acesta a avut un adevărat tur de forță, deoarece a avut de pregătit, în deschiderea cuplajului de pe Stadionul ”Rocar” și echipa de juniori U15 a clubului, victorioasă cu 3-1 în meciul cu Daco-Getica. Citește în continuare „Egal pentru juniorii 2006”