Progresul 1944 Spartac a reușit să își păstreze invincibilitatea la nivelul Ligii a III-a și după al patrulea val! Într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Seriei a II-a, formația noastră a jucat în deplasare, la Voluntari, împotriva echipei secunde a clubului deținător al Cupei și Supercupei României.

Baietii noștri au avut o comportare bună, promițătoare chiar, reușind să obțină un punct important în clasamentul adevărului. Scorul final al întâlnirii a fost 2-2 (1-1), golurile noastre fiind înscrise de Dițu (min. 43 – după o excelenta acțiune individuală finalizată cu șut la vinclu de pe linia de 16 metri) și Nechita (min. 52 – șut din careu dupa o pasa primită de la Donca).

Rezultatul poate fi considerat echitabil, în condițiile în care gazdele deschiseseră scorul rapid prin autogolul lui Stoian (min 5), iar noi am condus cu 2-1 și am controlat prima ora de joc. Ne-am retras însă după eliminarea lui Grigore și am fost egalați rapid iar după gol ilfovenii au avut ocazii mari dar Răduță sau Neacșu s-au opus in extremis golului trei. Pe final și noi puteam da lovitura și să plecăm cu victorie din această deplasare incomodă, dar Lixandru, scăpat singur, a fost blocat de portarul advers.

Echipa trimisă în teren de către antrenorul Andrei Erimia a avut următoarea configurație: Răduță – Grigore, Stoian, Neacșu,  Matache – Frangu, Apostol –   Nechita (59 Constantin, 68 Lixandru), Dițu (80 Dedu), Donca – Stanciu (89 Damaschin) Pe banca de rezerve au mai luat loc Săndescu, Nemțescu și Zaharia.

Rezultatul îl considerăm bun, deoarece acest punct se adaugă la linia noastră de clasament. AFC Progresul 1944 Spartac este, în continuare, cel puțin pana mâine, liderul seriei, cu 10 puncte acumulate și golaveraj 16-7.

În celălalt meci disputat vineri, Metalul Buzău a învins în deplasare pe Sportul Chișcani cu 6-2 și a ajuns, de asemenea, la 10 puncte în clasament.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s