Progresul Spartac a înregistrat un galop de sănătate astăzi, în etapa a șasea a Ligii a III-a la fotbal, Seria a II-a. Echipa noastră s-a impus cu un categoric 9-0 (2-0) în deplasare, în județul Brăila, în fața celor de la Victoria Traian.

Localnicii au făcut față parțial ritmului de joc impus de progresiști, în primul mitan, după care, după pauză, au cedat cu totul inițiativa. Partida s-a transformat într-un unic sens către poarta lor, iar scorul înregistrat la final reflectă în mod clar diferența categorică de valoare și de abordare.

Golurile noastre au fost marcate de Donca, de două ori, Stoian, Dițu, Apostol, Nechita de trei ori și Stanciu. Au evoluat pentru noi Raduta – Parfeon, Stoian, Neacsu, Matache (A. Constantin) – Frangu (Zaharia), Apostol (Dedu) – Nechita, Donca, Ditu (Lixandru) – Stanciu.

Prin acest 9-0, Progresul Spartac a consemnat scorul seriei, până acum. Echipa noastră a revenit în fotoliul de lider, cu 16 puncte, golaverajul nostru fiind mai bun decât cel al Farului din Constanța.

Progresul Spartac a fost însoțită la Traian de un grup de suporteri fideli, care ne-au încurajat frenetic pe tot parcursul meciului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s