După vacanța de iarnă, suporterii progresiști, animați de excelentul parcurs din tur al echipei noastre, așteaptă cu nerăbdare noi știri și amănunte despre Progresul Spartac.

Reunirea lotului, deja anunțată, va avea loc pe data de 15 ianuarie, ora 19.00, la Stadionul Progresul Spartac. Antrenorul principal Andrei Erimia a sintetizat, în câteva cuvinte, părerea sa despre acest moment: ”Reunirea pentru retur este foarte importantă. Practic, după această perioadă de relaxare, campionatul reîncepe, iar pregătirea precompetițională are o importanță covârșitoare. Nu vom face rabat de la volumul de efort, eu având așteptări mari de la jucătorii noștri. Aș vrea să îi văd cu motivație superioară, cu determinare mai mare comparativ cu meciurile din tur. Astfel vom căpăta consistență în joc, vom elimina fluctuațiile de formă și vom putea confirma rezultatele din toamnă. Returul va fi infernal, mai ales că vom juca în deplasare cu toate contracandidatele la primele locuri: Unirea Slobozia, Farul Constanța, Axiopolis Cernavodă. Nicăieri nu vom fi așteptați cu flori. În plus, avem acest cantonament în Grecia unde se va munci pe brânci. Este o recompensă pentru parcursul bun din tur, însă doar la prima vedere. O recompensă în care antrenamentele vor fi la nivelul marii performanțe. Pentru că noi, la Progresul Spartac, dorim să construim, în timp, mare performanță”, a încheiat Andrei Erimia.

Vom reveni cu detalii și cu imagini de la reunirea echipei. Primul amical al anului va fi programat pe 27 ianuarie, în deplasare cu colega de serie FCSB II.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s