Pregătirea efectuată în pauza de iarnă de către lotul echipei Progresul Spartac a scos la rampă ambiția și evoluția tânărului junior Ionuț Tudorache. Mijlocașul de bandă a avut neșansa unei accidentări urâte în vară, când i-a recidivat o ruptură musculară.

Departe de teren, el a strâns multă ambiție și, atunci când medicii i-au permis, a revenit și zburdă pe gazon. A fost titular la toate partidele stagiului dn Grecia, unde a jucat foarte bine. Evoluția din amicalul cu Voința Turnu Măgurele, când a marcat un gol foarte frumos și a fost coautor la o altă reușită, l-au impus în centrul atenției.

Timid, Ionuț Tudorache afirmă că ”a găsit la Progresul Spartac un grup extraordinar, în care seniorii îi învață multe pe juniori și îi ajută cu absolut orice”. Ionuț Tudorache a mai evoluat la echipe cum ar fi Viitorul Axintele și CSS 2 București. Despre cum a ajuns la Progresul Spartac, povestește chiar tânărul progresist: ”Am venit la bleu-albaștri după recomandarea fostului meu antrenor. S-a dovedit că a avut fler și că m-a îndrumat bine. Am învățat enorm la Progresul Spartac, iar acum, după refacere, sper să îmi dovedesc utilitatea”.

Ionuț Tudorache are calitatea de a lovi mingea cu ambele picioare, astfel că poate fi utilizat atât ca mijlocaș dreapta, dar și ca mijlocaș stânga. Antrenorul principal Andrei Erimia spunea chiar că Ionuț Tudorache este pariul său pentru viitor. Tudorache are o șansă extraordinară, ca la o vârstă fragedă să joace la o echipă bună de liga a III-a. Mezinul are însă aspirații mari: ”Suntem pe primul loc, deci avem șanse de a promova, pe care ni le vom juca până la capăt, chiar dacă știm că va fi foarte greu”.

Chestionat despre relația cu suporterii, Ionuț Tudorache spune că ”aceștia sunt realmente minunați”.

Ionuț Tudorache nu are un trecut progresist în spate, dar, după perfectarea transferului, a citit multe pagini despre istoria echipei și acum este mândru că poate juca la o astfel de formație care are o simbolistică aparte.

Mult succes mai departe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s