Primul meci oficial pentru Progresul Spartac a însemnat un succes greu conturat totuși, 2-0 cu Sportul Chișcani. Pe raportul oficial de joc s-au aflat și doi jucători foarte tineri, aduși relativ recent la echipă, de către antrenorul principal Andrei Erimia.

Ionuț Tudorache a venit în vară de la CSS 2 București, iar astăzi, după o perioadă de pregătire foarte bună, a fost titularizat ca atacant dreapta, în premieră. El a mai jucat în tur, sporadic însă, pentru prima garnitură progresistă. Tudorache (foto nr. 21, primul din dreapta) a evoluat cu mult curaj, tupeul său fiind apreciat în sensul bun al cuvântului. Tudorache are doar 17 ani și 5 luni.

Media de vârstă a echipei noastre a scăzut și mai mult spre final, atunci când a fost introdus Claudiu Stângă (foto nr. 8), cel care în ianuarie a împlinit vârsta de 16 ani! Stângă provine de la Cautis Steaua Sudului, ziua de sâmbătă 10 martie 2018 fiind cea pe care a marcat-o ca debut în Liga a III-a.

Dincolo de performanța sportivă, clubul nostru rămâne fidel politicii de promovare a copiilor și tinerilor, în condițiile practicării unui fotbal curat, estetic și cu accent pe valorile sociale ale comunitatii in care ne desfasuram activitatea.

gheterosii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s