Finalul de sezon, în seria a II-a a Ligii a III-a, dă fiori suporterilor progresiști. Suntem pe poziție fruntașă, la egalitate cu Farul Constanța, dar ne avantajează rezultatele directe.

Involuntar, ne uităm peste program și facem calcule peste calcule. Farul are la Modelu la finele săptămânii, în timp ce bleu-albaștri efectuează cea mai lungă deplasare, la Tulcea.

Apoi noi jucăm, în antepenultima rundă, cu Metalul Buzău, adversar incomod, în timp ce ei au cu FCSB II. Mergem după aceea la Modelu, echipă care nu și va permite să facă, eventual, doi pași greșiți consecutivi pe teren propriu și cu siguranță va lupta pe viață și pe moarte. Farul se duce la Oltenița, care, ne amintim, cu noi a jucat de parcă era finala Campionatului Mondial.

În ultima etapă noi întâlnim FCSB II, la o dată la care campionatul primei ligi va fi încheiat, deci… Tot atunci Farul Constanța are de îndeplinit o formalitate pe teren propriu, cu Sportul Chiscani.

Echipe precum Înainte Modelu și FCSB II pot deveni, astfel, arbitri ai promovării. Avem un program mai greu comparativ cu dobrogenii, dar asta nu ne sperie.

Ne vom juca șansele până la capăt.

Progresul tot înainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s