Am mai făcut un pas spre visul tuturor suporterilor progresiști: câștigarea titlului de campioană a seriei. Formația noastră s-a impus în fața unui adversar incomod, Metalul Buzău, cu scorul de 3-0 (1-0).

Golurile noastre au fost marcate de Tudorache, minutul 8, Militaru, minutul 48 și Boiangiu minutul 80. Debuturile bune de repriză au fost valorificate de bleu-albaștri, care astfel și-au asigurat cele trei puncte puse în joc.

Ocazii mari a mai avut și atacantul Ciprian Stanciu, care a trimis de două ori balonul în bara porții adverse. Formația noastră a practicat un joc prudent, dar fără a-i cruța pe oponenți, atunci când am avut ocazia.

Antrenorul principal Andrei Erimia a început cu următorul unsprezece: Raduta – Grigore, Parfeon, Apostol, Lixandru – Geana (81 Nechita), Donca – Tudorache (89 Ditu), Boiangiu, Militaru (65 Frangu) – Stanciu (86 Stoian)

După acest succes la scor de neprezentare, Progresul Spartac a ajuns la 61 de puncte, fiind, în continuare, la egalitate cu Farul Constanța, care s-a impus pe teren propriu în fața celor de la FCSB 2, cu scorul de 3-2.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s