Penultima etapă a Ligii a III-a, Seria a II-a programează, pentru Progresul Spartac, poate cea mai dificilă deplasare a returului, după cea de la Constanța.

Înainte Modelu a avut un parcurs foarte bun în primăvară, înregistrând  victorii importante pe teren propriu. Ei au pierdut doar cu fruntașele Farul Constanța, Unirea Slobozia sau Axiopolis Cernavodă.

Înainte Modelu ocupă locul 8 în clasament, cu 34 de puncte și golaveraj pozitiv, 65-56.

Partida va avea loc pe Stadionul din comuna Modelu, limitrofă municipiului Călărași. Meciul, cum spuneam, se anunță foarte greu pentru noi, în condițiile în care modelenii sunt ambițioși, iar publicul local va digera destul de greu un eventual al doilea eșec consecutiv acasă, după cel cu Farul Constanța.

Înainte Modelu este una dintre echipele versate și cu experiență în cel de-al treilea eșalon fotbalistic național, comparativ cu bleu-albaștrii, care sunt debutanți la același nivel.

În tur, Progresul Spartac s-a impus cu scorul de 3-0, dar tocmai acest aspect s-ar putea să anime spiritul de revanșă al călărășenilor. Echipa din Modelu este scutită de grijile privind retrogradarea, miza acestui joc, programat sâmbătă de la ora 18.00, fiind doar în tabăra noastră.

Abordăm această deplasare, ultima a sezonului, cu optimism moderat, echipa locală fiind și în formă sportivă foarte bună. Asteptam cat mai multi suporteri alaturi de noi pentru a ne da energia pentru o noua victorie!

Progresul tot înainte!

Un gând despre „Meci foarte important la Modelu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s