Federația Română de Fotbal a dat publicității clasamentele oficiale ale tunarilor, în sezonul 2017-2018. În Liga a III-a, lider absolut la capitolul eficacitate a fost Vraciu, atacantul celor de la Aerostar Bacău, care a marcat 29 de goluri.

Ciprian Stanciu, vârful de atac de la Progresul Spartac, a fost golgeter al seriei a II-a, cu 23 de reușite, dintre care cinci de la punctul cu var. Stanciu a fost urmat, în serie, de Clătinici de la Înainte Modelu și de Stănescu de la Farul Constanța, fiecare cu câte 20 de goluri. Stanciu a fost al doilea marcator al întregului eșalon.

În seria a III-a cel mai prolific jucător a fost petrolistul Arnăutu, cu 20 de goluri, în timp ce în grupele geografice din vest s-au impus ca marcatori Bozian (CSM Lugoj) 21 de goluri, respectiv Făgărășanu (Metalurgistul Cugir), cu 22 de goluri.

Lăudabila performanță a lui Ciprian Stanciu nu ar fi fost însă posibilă fără jocul compact și omogen al echipei, fapt pentru care atribuim succesul individual al tunarului bleu-albastru, întregului grup care a jucat, în acest sezon, pentru Progresul Spartac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s