SSC Farul Constanța, echipă cu care Progresul Spartac s-a duelat pentru promovarea în Liga a II-a, se va reuni luni, 25 iunie, la baza proprie.

Presa locală a vehiculat existența unor probleme interne, atât la nivelul conducerii, cât și la nivelul băncii tehnice. O aripă a suporterilor contesta competențele antrenorului Petre Grigoraș și îi solicită acestuia demisia. „Am avut o discuţie cu câţiva dintre suporteri, 10 – 12 persoane, din galerie, care s-au arătat nemulţumiţi de anumite aspecte. Am discutat cu ei şi se pare că ei ar dori să nu mai continuăm. Aşa se înţelege zvonurile apărute. Însă oficial, din partea clubului, nu mi-a transmis nimeni nimic. Aştept să văd ce se întâmplă. Nu comentez nimic acum, că nu am ce comenta. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni. Eu nu am spus că vreau să plec de la echipă. Am zis că vreau să avem linişte, posibilitatea de a lucra în linişte şi să încercăm să avem un buget care să ne permită să luptăm pentru promovare. Am văzut 5 – 6.000 de spectatori la câteva meciuri şi am fost încântat de ei, în primul rând. S-a văzut că sunt alături de echipă, că îşi doresc mai mult decât au avut până acum şi le era foame de fotbal. Iar acest lucru m-a făcut să cred că totul va fi în regulă“, a spus Petre Grigoraş pentru Ziua de Constanţa, citată de liga2.ro.

Marcel Lică, directorul executiv al SSC Farul Constanța, a respins orice zvon de această natură: „Mă surprinde o asemenea ştire. Petre Grigoraş mai are doi ani de contract cu SSC Farul. Cei din conducere spun că nu a fost nicio discuţie de reziliere a contractului. Nu ştiu de unde au apărut aceste speculaţii. Luni e reunirea lotului şi apar tot felul de ştiri care nu fac bine nimănui. Contractul cu Petre Grigoraş a fost făcut pe trei ani, cu obligaţia de promovare în primul an din Liga a 3-a în Liga a 2-a. S-a realizat acest obiectiv, astfel că nu văd niciun impediment în a continua“, a declarat Lică pentru sursa citată mai sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s