ASU Poli Timișoara, adversara Progresului Spartac din meciul simbolic programat pe 21 iulie, și-a primenit lotul cu o serie de tineri promițători, transferați de la Viitorul Constanța.

Astfel, pe malul Begăi, sub formă de împrumut pentru un sezon, vor evolua portarul Rareș Murariu, mijlocașul Raul Vidrășan și atacantul Romeo Bănică. Toți trei au devenit campioni naționali U19 cu Viitorul Constanța, câștigând și Supercupa României, la același nivel de vârstă.

ASU Poli i-a mai transferat pe Bogdan Bozian, Bogdan Nicolescu, Adrian Bedea şi Tamas Szasz.

Progresul Spartac a fost invitata de conducerea divizionarei secunde ASU Politehnica sa sustina un joc amical la Timisoara pe data de 21 iulie. Partida are ca prilej aniversarea a 60 de ani de la finala de Cupa Romaniei dintre Progresul Bucuresti si Stiinta Timisoara, castigata cu 1-0 de aceasta din urma, desi „bancarii” cu nume grele ca Oaida, Mateianu sau Ozon in componenta erau mari favoriti.

Galeria celor de la ASU Poli Timișoara este înfrățită cu cea de la Rapid București. Deseori, la meciurile susținute de timișoreni în București sau în vecinătate, ei au fost susținuți de către suporterii giuleșteni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s