Progresul Spartac va evolua astăzi la o oră atipică, 13.00, pe Stadionul Progresul Spartac, împotriva celor de la FCSB II, în Liga a III-a la fotbal.

Devansarea cu două ore a partidei s-a operat la solicitarea roș-albaștrilor, care au motivat că duminică, 21 octombrie, urmează să joace la Piatra Neamț, în Liga Elitelor U19. În expunerea lor se arăta ca deplasarea spre Piatra Neamț se va efectua cu autocarul, imediat după încheierea jocului de seniori.

Meciul de juniori Ceahlăul Piatra Neamț – FCSB era programat pentru 21 octombrie, ora 12.00, însă între timp acesta a fost amânat pentru data de 21 noiembrie. Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice stipulează că un jucător poate evolua, într-un interval de timp de 24 de ore, cel mult 3 reprize sau maximum 135 de minute cumulat.

Se pare că această prevedere regulamentară i-a pus în încurcătură pe oficialii FCSB, deoarece în condițiile în care jumătate de echipă ar fi trebuit să joace și cu noi și la Piatra Neamț, atunci litera regulamentului ar fi fost încălcată.

FCSB a solicitat amânarea meciului de juniori, dar nu a mai fost timp util pentru revenirea la ora oficială pentru partida de seniori, brigada de arbitri fiind anunțată pentru ora 13.00.

Progresul tot înainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s