Partida pe care Progresul Spartac o va susține pe terenul celor de la Sportul Chișcani nu este, nicidecum, o simplă formalitate. Echipa brăileană vine după cel mai bun joc în deplasare, victorie clară și surprinzătoare, 3-1 pe terenul din Cernavodă.

Elevii antrenorului Adrian Baldovin au dominat clar meciul cu Axiopolis și au obținut o victorie meritată, golurile lor fiind înscrise de Alin Radu, Zaharia și Iordache. Ca valoarea echipei brailene este superioara pozitiei din clasament o dovedesc si rezultatele bune obtinute in deplasarile de la Afumati (2-2) si Giulesti (0-1).

Sportul Chișcani are doar 5 puncte în clasament, și se află pe locul 13. Acest reviriment se produce însă tocmai înainte de meciul cu Progresul Spartac, deci brăilenii nu ne vor aștepta cu flori ci vor încerca, poate prin toate mijloacele, să își apropie victoria.

Echipa utilizată de cei de la Sportul Chișcani în meciul cu Axiopolis Cernavodă: Popescu – Bălan (min. 64 Coman), Preda, Pârlog, Boga – Lovin – Pascu, Moldoveanu, A. Radu (min. 76 Adamache), Zaharia (min. 88 Iordache) – Mihai (min. 86 Graur).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s