Progresul Spartac se pregătește intens de meciul contra echipei brăilene CS Făurei. Formația noastră, antrenată de Andrei Erimia, se confruntă in continuare cu o serie de indisponibilități, mai ales la nivelul jucătorilor juniori.

După suspendarea lui Eduard Radu pentru eliminarea din meciul de la Chiscani, am rămas practic în doar doi oameni care să respecte regula jucătorilor U19. Pe lângă portarul Tudor Sandescu, mai este și Cadolar Curt, care nu este refăcut complet, dar va fi forțat în primul 11. Antrenorul Andrei Erimia va apela din acest motiv și la juniori de la grupele de republicani, pentru a completa raportul oficial de joc.

Vestea buna o reprezinta in schimb reintrarea capitanului de echipa Ciprian Stanciu, dupa ce a ispasit o suspendare de o etapa pentru acumularea a patru cartonase galbene.

Partida cu CS Făurei are loc pe 3 noiembrie, ora 14.00, la Stadionul Progresul Spartac. Se anunta soare si 19 grade la ora meciul, asa ca asteptam cat mai multa lume alaturi de noi la stadion!

Un gând despre „Numeroase indisponibilități pentru meciul de maine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s