Capitala, sudul și sud-estul României sunt sub avertizare cod galben de ninsoare, viscol și vreme rece până diseară la ora 20.00.

În funcție de cât de mult va ninge, este posibil ca etapa programată vineri, 30 noiembrie, la Liga a III-a, să se amâne. Un reper îl reprezintă meciurile din Liga a II-a, etapa intermediară care are loc la mijlocul săptămânii.

Ieri, Academica Clinceni a învins Petrolul Ploiești cu 2-1, nefiind probleme, însă astăzi, în primul meci al zilei, la Balotești, partida s-a amânat cu o oră deoarece gazdele nu au reușit să deszăpezească terenul de joc. Restul meciurilor se dispută de la ora 14.00, iar mâine mai este un meci la Liga a II-a, Chindia Târgoviște – Energeticianul, tot de la ora 14.00.

Vom vedea dacă aceste meciuri se pot desfășura și vom aștepta deciziile forurilor diriguitoare. Cel puțin la această oră putem spune că suntem optimiști în ceea ce privește disputarea meciului de pe Stadionul Progresul Spartac.

Cantitatea de zăpadă nu este atât de mare încât să împiedice disputarea meciului, iar problema înghețului este doar de natură teoretică.

Din ce am aflat, AMFB a decis amanarea intregii etape din competitiile Ligii a patra bucurestene (dintre care doua partide erau programate sa se dispute pe stadionul Progresul Spartac) pentru saptamana viitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s