La Baza Progresul Spartac, sub comanda antrenorului principal Andrei Erimia, echipa de seniori Progresul Spartac s-a reunit în vederea preparativelor pentru returul Ligii a III-a. Au lipsit motivat doi jucători. Este vorba despre căpitanul Ciprian Stanciu care urmează cursurile unui modul psiho-pedagogic, deoarece dorește să devină profesor de educație fizică și sport, dar și să preia o grupă de copii în cadrul clubului. De asemenea, portarul Iulian Răduță a fost învoit pentru rezolvarea unor probleme de natură personală.

La vechea garnitură s-au alăturat și câțiva jucători care sunt în perioada de probe. Pe 19 ianuarie, lotul se va împărți pentru un joc-școală între echipa Bleu și echipa Albastră. După aceea, pe 26 ianuarie va fi perfectat un meci amical cu un adversar încă nedeterminat.

Pe 1 februarie jucăm cu Turris Oltul Turnu Măgurele, apoi între 6 și 15 februarie se efectuează cantonamentul în străinătate, în Turcia, în stațiunea Antalya. Acolo a fost perfectat un amical cu ucrainenii de la Vorskla Poltava II, urmând a mai fi antamat încă un joc internațional.

La revenirea în țară, progresiștii mai au încă două amicale programate, pe 20 februarie cu CSM Alexandria, respectiv pe 23 februarie, cu Astra II Giurgiu.

Vom reveni cu alte amănunte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s