După cea de-a cincea etapă a returului, privim din nou clasamentul a ceea ce noi am numit Clausura, extrăgând din context doar rezultatele din 2019, adică de la etapa a 16-a încoace.

Ierarhia, la vârf, se prezintă astfel:

  1. Progresul Spartac 15 puncte
  2. Rapid 12
  3. CS Afumați 10
  4. Înainte Modelu 10
  5. Unirea Slobozia 9
  6. CS Făurei 8

Bleu-albaștrii sunt singura echipă cu cinci victorii din tot atâtea meciuri, debutul de retur fiind unul cu adversare foarte grele. Între învinse, reamintim, se numără două echipe cu pretenții și candidatură la promovare, Rapid și Unirea Slobozia, la care se adaugă un alt adversar incomod, Înainte Modelu.

Giuleștenii au pierdut doar în Intrarea Vrabiei, în timp ce CS Afumați a cedat cinci puncte în ultimele două etape. Slobozia a avut oscilații, pierzând două jocuri, în timp ce surpriza plăcută a primăverii este CS Făurei. Brăilenii, patronați de către fostul internațional Bănel Nicoliță, nu au pierdut niciun meci în 2019, ei având și un joc mai puțin, deoarece în programare i-au avut și pe CSO Bragadiru, formație retrasă în tur.

Antrenorul principal de la Progresul Spartac, Andrei Erimia, le-a propus în iarnă elevilor săi, drept obiectiv, câștigarea returului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s