Progresul Spartac s-a impus mai clar decât o arată scorul, în etapa intermediară, 3-0 (2-0) cu CS Medgidia. Scorul a fost deschis rapid, în minutul 12, de căpitanul echipei, Ciprian Stanciu, care a urmărit o minge trimisă de pe dreapta, în diagonală. Ajuns în apropierea porții, Stanciu a pus latul și a marcat pentru 1-0.

Bleu-albaștrii au controlat autoritar jocul, constănțenii necreându-și, practic, nicio ocazie la poarta noastră., Al doilea gol a venit abia în finalul reprizei. Andrei Grigore a urmărit o minge înaltă, portarul oaspeților a avut probleme la recepție, iar lateralul stânga a reușit să recupereze. După aceea el a fost faultat în careu, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată cu acuratețe de specialistul Stanciu.

În repriza secundă, progresiștii au continuat să joace în același ritm, nelăsând nimic la voia întâmplării. Orice emoție a fost pulverizată în minutul 58, când superba pasă în adâncime a lui Geană a fost ajunsă la timp de Dorobanțu, care a marcat din poziție clasică pentru un vârf de atac.

Scorul a rămas nemodificat până la final, în pofida numeroaselor ocazii, cel puțin cinci, apărute după golul de 3-0.

Victoria este concludentă și indubitabilă, iar Progresul Spartac dovedește că la Făurei a fost doar un nefericit accident de parcurs. În acest meci, Curt a ieșit în prima repriză, fiind suspect de entorsă la gleznă.

Antrenorul principal Andrei Erimia a utilizat următoarea garnitură: Răduță – Parfeon, Lolescu, Leafu – Vlad, Geană (min. 77 Dițu), Stanciu, A. Grigore (min. 77 Lixandru) – Donca, Curt (min. 35 Dorobanțu) – Cazaciuc (min. 46 Tudorache). Rezerve neutilizate: Săndescu, Turbatu, B. Grigore.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s