Meciul de sâmbătă, contra celor de la CS Afumați, are multiple conotații pentru Progresul Spartac, echipă pregătită de antrenorul principal Andrei Erimia și staff-ul său.

Echipa noastră este lider al returului, cu 31 de puncte. În urma rateului de la Făurei, bleu-albaștrii au fost ajunși din urmă de cei de la Rapid, care au și ei tot 31 de puncte acumulate în 2019. Departajarea în favoarea noastră este dată de istoricul meci direct din etapa inaugurală, când Progresul Spartac s-a impus în Intrarea Vrabiei cu 3-1.

CS Afumați, adversara noastră, a ținut ritmul și a acumulat 9 puncte în ultimele trei etape, fiind pe locul al treilea al clasamentului Clausura. Unirea Slobozia și Înainte Modelu, formații care la precedenta noastră aritmetică erau în cvintetul fruntaș, au pierdut contactul cu plutonul, după eșecurile repetate.

Iată cum arată podiumul de Clausura:

  1. Progresul Spartac – 31 puncte
  2. Rapid – 31
  3. CS Afumati – 29

În clasamentul general, Rapid nu mai poate pierde promovarea, având 69 de puncte. CS Afumați este favorită la locul secund, cu 62 de puncte, în vreme ce lupta pentru ultima poziție a podiumului se duce între Unirea Slobozia, 56 de puncte și Progresul Spartac, 54 de puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s