Liga a II-a la fotbal se apropie de final. În subsolul clasamentului, lucrurile sunt clare pentru trei echipe, cu două etape înainte de încheierea campionatului. Dacia Unirea Brăila, CS Balotești și ACS Poli Timișoara sunt virtual retrogradate. Celelalte două, locuri pot fi ocupate de formațiile care satelitează în jurul locului 15, adică Energeticianul, Aerostar Bacău, Daco-Getica, Farul Constanța sau Pandurii Tg. Jiu.

Echipa gorjeană (foto, in meciul cu Clinceni) a primit și o veste trăsnet, urmând a fi depunctată cu 9 puncte în cazul în care nu achită restanțe salariale care izvorâsc din contracte cu jucătorii pe care i-a avut în prima ligă. Dacă aceste 9 puncte vor fi pierdute de Pandurii, atunci echipa de lângă Poarta Sărutului, foarte probabil, va lua și ea drumul celui de-al treilea eșalon.

Dintre echipele deja retrogradate, Brăila și Balotești ar putea fi adversare ale echipei noastre în repartizarea geografică a seriilor pentru campionatul 2019-2020. La aceasta s-ar putea adauga Farul sau Daco-Getica, daca vreuna dintre ele ar retrograda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s