Turris Oltul Turnu Măgurele a promovat în Liga a II-a, după ce în ultima etapă s-a impus cu un scor-fluviu, 9-1, în fața celor de la AFC Hermannstadt II. Teleormănenii erau deja promovați matematic, cu câteva etape înainte de final.

Surpriza mare a fost că antrenorul echipei, fostul internațional Erik Lincar, a intrat în teren pentru 12 minute, făcându-și astfel retragerea oficială din fotbal. La 41 de ani, Lincar a dorit să intre exact în minutul 78, conotație cu anul său de naștere, 1978.

Lincar a primit, simbolic, și banderola de căpitan în minutele în care a revenit în iarbă. Mai mult, el a fost la un pas să marcheze, trimițând un șut periculos către vinclu. Lincar a luat și un cartonaș galben, singurul al partidei.

În cariera sa, în sezonul 2006-2007, Lincar a îmbrăcat tricoul bleu-albastru, evoluând la FC Național. El are 5 selecții în echipa națională a României, făcând parte din lotul deplasat la turneul final al Campionatului European din 2000. De asemenea, a jucat în naționala de tineret U21 a României, la Campionatul European găzduit de București în 1998.

Turris Oltul Turnu Măgurele a fost o parteneră constantă de meciuri amicale, în perioadele precompetiționale, pentru Progresul Spartac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s