Recolta Gh. Doja, campioana județului Ialomița, s-a impus cu scorul de 2-0 (0-0) în fața ilfovenilor de la ACSO Viitorul Pantelimon, în prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a.

Pe un teren cu multe porțiuni de pământ, pe ploaie, jocul a îmbrăcat un caracter de luptă fizică. Gazdele au ieșit mai determinate de la cabine și, pe fondul unor erori colective de apărare ale celor din Pantelimon, au înscris de două ori. Portarul ialomițean, Petre Marian, in varsta de 45 de ani (!), fost la Unirea Slobozia în Liga a II-a, a prins o zi mare și a apărat magistral. Oaspeții puteau reduce din handicap în ultimul minut, dar șutul lui Voican a fost scos de pe linia porții de un fundaș.

La partida de la Gh. Doja au asistat aproximativ 600 de spectatori.

Conform ilfovsport.ro, ialomitenii nu efectueaza nici un fel de antrenamente, si nu intentioneaza vreunul sa faca nici inainte de returul barajului! In cazul calificarii, nu se stie daca Recolta se va inscrie sau nu in viitoarea editie de campionat a Ligii a III-a – acolo unde ar avea printre adversare si pe Progresul Spartac.

Returul va avea loc la Pasărea, pe 22 iunie, de la ora 17.30.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s