Divizionara secundă Oltul Turris Turnu Măgurele a început cu dreptul seria de meciuri amicale din acest sezon. Turnenii, pregătiți de Erik Lincar, s-au impus cu 3-0 într-un amical internațional, contra echipei Spartak Plevna, promovată în liga secundă din Bulgaria.

Golurile teleormănenilor au fost marcate de Ciobanu din lovitură de pedeapsă, Radu și un autogol al bulgarilor. În acest meci au evoluat și noile achiziții ale echipei de la Dunăre, printre care Călințaru și Bud.

Oltul Turris Turnu Măgurele va juca sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare cu FC Argeș, apoi vor susține pe 17 iulie, la Turnu Măgurele, meciul cu Progresul Spartac. Inainte de jocul contra echipei noastre, turnenii vor mai disputa un amical și cu CSM Alexandria.

Așadar, prima parteneră din campania de amicale pentru Progresul Spartac va avea meciuri și cu celelalte formații cu care staff-ul nostru a perfectat partide de pregătire: FC Argeș și CSM Alexandria.

Oltul Turris Turnu Măgurele a intrat de luni în cantonament la baza proprie, urmând să debuteze în noua ediție a Ligii a II-a, pe 3 august.

foto: teresport.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s