Marea surpriză a barajului de promovare în Liga a III-a, Recolta Gheorghe Doja, a completat dosarul de înscriere pentru sezonul 2019-2020. Ialomițenii vor avea asigurat un buget suficient pentru participare și tratează această performanță drept una istorică pentru comuna din Bărăgan.

Recolta Gheorghe Doja a cucerit în premieră titlul de campioană a județului Ialomița și, de asemenea, a ajuns pentru prima dată într-un eșalon național. În luna iunie, după câștigarea titlului județean, fotbaliștii de la Recolta Gheorghe Doja au făcut turul de onoare al comunei, într-un campion descoperit, prezentând consătenilor trofeul și medaliile obținute.

Recolta Gheorghe Doja a oprit astfel o perioadă de 7 ani în care reprezentantele Ialomiței nu au promovat în Liga a III-a. Baza sportivă din localitate îndeplinește condițiile de de omologare, așa că ialomițenii vor juca pe teren propriu.

Recolta Gheorghe Doja a trecut, în baraj, de ACSO Viitorul Pantelimon, în dublă manșă, 2-0 pe teren propriu și 0-0 în deplasare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s