Conducerea AS SR Municipal Brașov le-a cerut scuze progresiștilor, jucători și suporteri, pentru faptul că meciul de sâmbătă nu s-a putut disputa. Într-un comunicat de presă, brașovenii au acceptat greșeala de organizare și au explicat ceea ce s-a petrecut.

Redăm și noi, mai jos, comunicatul integral al AS SR Municipal Brașov:

Administrația clubului SR Brașov își asumă întreaga vină pentru organizarea meciului din seara aceasta. Din păcate, ambulanța de la firma privată nu s-a prezentat la meci cu medic și parafă medicală. Regulamentul FRF prevede ca pentru un joc de Liga a 3-a să fie prezenți doi medici cu parafă și o ambulanță.

Un scurt istoric al evenimentelor:
În cursul zilei de ieri firma de ambulanță cu care am colaborat în retur, ne-a anunțat că nu se mai poate prezenta la meci. Prin urmare, am apelat imediat la serviciile unei alte firme private din Brașov. Din nefericire, ambulanța care a venit astăzi la stadion, s-a prezentat fără medic, iar asistenta nu a avut nici ea parafa medicală. Prin urmare, arbitrul central a așteptat conform regulamentului 15 minute, timp în care am încercat să aducem un alt medic. Al doilea medic a ajuns la 18:20, dar oficialii de joc nu au acceptat întârzierea de 5 minute și au fluierat finalul jocului.

Ne cerem scuze suporterilor noștri, cât și echipei Progresul București și fanilor oaspeți care au venit la Brașov.

Toți spectatorii prezenți la meci care doresc să își primească banii înapoi, o pot face în baza biletului, la casele de vânzare, la meciul de săptămâna viitoare, sâmbăta de la ora 18:00, cu FC Pucioasa.

Accesul pentru jocul de săptămâna viitoare va fi gratuit. Învățăm din greșeli și mergem înainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s