Una dintre colegele noastre de serie, CSM Alexandria, va trebui să joace meciurile de pe teren propriu, în acest campionat, pe o altă arenă. Stadionul Municipal din Alexandria este în plin proces de modernizare, urmând să aibă dotări ultramoderne. Arena alexăndrineană va avea o capacitate de 6790 de locuri, instalație de degivrare și de nocturnă, pistă de atletism, minihotel etc. putând fi omologată pentru jocuri de Liga I și din cupele europene. Lucrările se execută sub auspiciile Companiei Naționale de Investiții, din bani publici.

În luna februarie a anului 2019, era înaintat ca termen de finalizare al lucrării intervalul de 18 luni, dintre care două luni pentru faza de proiectare și restul de 16 luni pentru execuție.

Până atunci, CSM Alexandria își va disputa meciurile de pe teren propriu, din Liga a III-a, pe un stadion situat la periferia municipiului reședință de județ, Stadionul PECO.

Meciul de marți, 27 august, din Cupa României, contra divizionarei secunde Turris Oltul Turnu Măgurele, va avea loc în nocturnă, la Turnu Măgurele, cu începere de la ora 19.00. CSM Alexandria a debutat cu un succes în noua stagiune, 2-0 pe terenul celor de la FC Pucioasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s