Progresul Spartac a susținut astăzi în deplasare, pe terenul celor de la FC Pucioasa, meciul din etapa a treia a Ligii a III-a la fotbal. Bleu-albaștrii au dominat jocul contra dâmbovițenilor de la un capăt la celălalt, creându-și numeroase ocazii de a marca. Printre oportunitățile respective se numără și două baloane trimise în transversală și în bara porții gazdelor. Cei doi jucători care au fost aproape de gol sunt Acasandrei și Tudorache, ambii în urma unor lovituri cu capul.

Echipa utilizată de către antrenorul Andrei Erimia a avut următoarea configurație: Raduta – Leafu, Matei, Acasandrei – Vlad, Stanciu, Boiangiu (78 E. Radu), Donca ( 62,Geana), A. Grigore (78 Sandru) – Tudorache, Ispas (62 Cazaciuc). Rezerve neutilizate: Voican – Lolescu, Milea.

Se poate spune astfel, drept concluzie, că la Pucioasa s-au pierdut de fapt două puncte. Partea plină a paharului ar fi că nu s-a primit gol în primele trei etape, că am acumulat un punct în deplasare, în clasamentul adevărului și că echipa își reglează ritmul din ce în ce mai bine. Rămâne totuși amărăciunea celor două puncte scăpate printre degete.

Progresul tot înainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s