Adversara noastră de mâine, Unirea Bascov, este reprezentanta unei comune argeșene, cunoscută mai degrabă pentru baza nautică pe care o are pe raza sa teritorială. Complexul Bascov-Budeasa, aflat în subordonarea Ministerului Tineretului și Sportului, a fost gazda mai multor ediții de Campionate Mondiale și Europene la kaiac-canoe.

CS Unirea Bascov este un club sportiv finanțat de către Primăria Bascov și, înainte de a promova în Liga a III-a, a fost în mai multe rânduri campioană județeană în Argeș.

Unirea Bascov ocupă locul 12 în actuala ediție de campionat, cu două puncte acumulate după două egaluri în primele runde. Bascovenii au fost protagoniștii unor meciuri spectaculoase, remizând 3-3 în deplasare cu FC Voluntari II, după care au făcut acasă 2-2 cu Universitatea II Craiova. În ultima etapă ei au cedat cu 2-0 pe terenul celor de la CS Balotești, pierzându-l din cauza unei accidentări și pe portarul titular, Petrișor Dragoș, care a fost înlocuit în minutul 23. In Cupa Romaniei, argesenii au cedat din primul tur, dupa 1-2 la Minerul Costesti.

Antrenorul echipei Unirea Bascov este fostul fotbalist al FC Arges Adrian Dulcea, iar obiectivul acestei formații este clasarea în primele 10 formații ale seriei. Unirea Bascov a făcut parte din această serie a III-a și în ediția de campionat 2018-2019, clasându-se finalmente pe locul 9, cu o linie de clasament total echilibrată: 11-8-11, golaveraj 52-45 și 41 de puncte acumulate. Acesta este al doilea an consecutiv pentru Unirea Bascov în eșalonul valoric numărul trei al fotbalului românesc.

Îi așteptăm mâine la Baza Arcom, de la ora 17.00, într-un meci în care singurul obiectiv acceptabil pentru progresiști este victoria.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s