CS Blejoi, adversara noastră de azi, este nou promovată în Liga a III-a. Echipa din comuna prahoveană a câștigat ultimele două ediții ale campionatului județean, însă anul trecut a eșuat la barajul de promovare cu Venus Independența, din Călărași.

În vară, după un nou succes pe plan local, CS Blejoi nu a mai irosit șansa promovării, învingând cu un concludent 9-1 la general pe AS MIhai Bravu (Giurgiu).

Debutul în Liga a III-a nu a însemnat un șoc pentru cei de la Blejoi, care, în primele trei etape, au înregistrat doar X-uri. Ei au remizat astfel: 1-1 cu Astra II Giurgiu acasă, 0-0 la Alexandria și 1-1 cu AS SR Municipal Brașov. Așadar, prahovenii au ținut în șah două dintre echipele care, cel puțin în teorie, luptă pentru întâietate în serie. Cu atât mai surprinzătoare este, în acest context, înfrângerea suferită în etapa trecută, când au pierdut cu 2-0 la Pucioasa.

CS Blejoi este, în momentul de față, cu zestrea de 3 puncte, pe locul 13 în serie. CS Blejoi a fost eliminată în primul tur al Cupei României, după eșecul de acasă cu Flacăra Moreni, scor 2-0.

Lotul celor de la CS Blejoi este enumerat mai jos.

• Portari: Adrian GHEORGHE, Bogdan RĂDULESCU.

• Fundaşi: Claudiu STOICA, Constantin NĂSTASE, Ştefan GHINEA, Cătălin ANGHEL, Alex OPREA.

• Mijlocaşi: Irinel DUMITRU, Teo BOJOAGĂ, Cătălin RUPTUREANU, Eugen RUDARU, Ionuţ CHIŞI, Vlad OPREA.

• Atacanţi: Cosmin LAMBRU, Danuţ IANCU, Cristian VASILE, Rareş DOGARU, Cătălin TERU, Andrei IACOB, Alexandru ARANGHELOVICI.

Preşedinte: Gheorghe BIZINICHE.

Antrenor principal: Răzvan VLAD.

Antrenor secund: Emil COŞIERU.

Manager sportiv: Paul MÂINEA.

Președintele clubului este un fost arbitru de ligă superioară, iar echipa este finanțată de către Primăria și Consiliul Local Blejoi. Terenul de joc se prezintă în condiții foarte bune, fiind îngrijit permanent.

Clubul a înscris și o echipă satelit în liga a IV-a Prahova, iar pentru selecție s-a postat un anunț cel puțin haios pe pagina de Facebook, unde se menționa că ”se caută colegi… slabi și grași”.

Partida CS Blejoi – Progresul Spartac se dispută sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17.00.

Mult succes bleu-albaștrilor într-o deplasare mai mult decât incomodă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s