La Stadionul Rocar au avut loc primele turnee din Interliga bucureșteană, competiție organizată de către Asociația Municipală de Fotbal București.

La grupa 2011 a participat formația Progresul Spartac, pregătită de către antrenorul Alex Popa, formație care mai jucase și de dimineață un meci în campionat.

Piticii Progresul Spartac, grupa 2013 (foto), au surprins asistența în mod plăcut, printr-o intrare inedită în teren. La ultimul din cele trei meciuri, titularii s-au strâns la mijlocul terenului și, în stilul rugbyștilor neo-zeelandezi, au interpretat șlagărul progresist:

”Zâmbetul pe buze,
Mingea la picior!
Mereu în atac,
Progresul Spartac!”

Ei au fost aplaudați de toată lumea din jurul terenului. Antrenorul acestei formații este Ciprian Stanciu, cel care s-a aflat lângă elevii săi de dimineață până la amiază, apoi a plecat direct la stadion pentru meciul echipei de seniori.

Rezultatele, la ambele grupe, sunt irelevante, cea mai importantă victorie fiind progresul constant al copiilor, dar și bucuria lor de a face parte dintr-un club cum este Progresul Spartac.

Felicitări!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s