Tractorul Cetate, din județul Dolj, este o echipă nou promovată de care nu știm mare lucru. Am aflat doar că echipa cu nume interesant este de trei ori succesiv campioană a Doljului, iar în vară a promovat în urma unei duble manșe cu Unirea Brînceni (Teleorman), la baraj, în a treia încercare consecutivă.

Tractorul Cetate este antrenată de Dorian Vasilică, acesta fiind și jucător. Managerul este un suporter al celebrului atacant croat Suker, purtând cu mândrie această poreclă. La un moment dat, un alt atacant de la Tractorul, Coca, era golgeterul seriei cu 6 reușite.

Tractorul a înregistrat scorul negativ al seriei, fiind învinsă cu 8-0, pe teren propriu, de CSM Slatina. Primele goluri pentru doljeni, în Liga a III-a, unde joacă în premieră, au venit abia în etapa a patra, când s-au impus în fața celor de la FC Voluntari II cu 5-2. De atunci, Tractorul nu a mai cedat niciun meci în fața propriilor fani: 3-1 cu CS Balotești și 3-0 cu Olimpic Cetate Râșnov fiind rezultatele care au ridicat echipa, cu un total de 9 puncte, până pe locul 13 în ierarhie.

Tractorul Cetate nu a câștigat, până acum, niciun punct pe teren străin, ultimul eșec în deplasare fiind în fief-ul lanternei roșii, Sporting Roșiori, scor 1-0.

Obiectivul celor de la Tractorul este de a se salva de la retrogradare în actualul sezon. Ei își dispută meciurile de pe terenul propriu pe Stadionul ”Dunărea” din Calafat, terenul din comuna Cetate neîndeplinind condițiile de omologare. Cetate este o comună situată la limita dintre județele Dolj și Mehedinți, pe drumul care leagă Calafat de Drobeta Turnu Severin.

Tractorul Cetate este o echipă periculoasă care, în mod cert, va veni în Intrarea Vrabiei cu gândul de a lua punct sau puncte.

Meciul Progresul Spartac – Tractorul Cetate va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 15.00.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s