Încheierea turului ne-a adus o certitudine. Rezultatele consemnate în prima parte a campionatului, în seria a III-a a Ligii a III-a, de doljenii de la Tractorul Cetate, vor rămâne în statistici. La un moment dat, această echipă nu s-a prezentat la un meci în deplasare, la Alexandria, circulând insistent zvonurile despre iminenta lor desființare. Până la urmă Tractorul Cetate a rămas în competiție și a dus turul până la capăt, ceea ce înseamnă, conform regulamentelor în vigoare, că toate rezultatele din tur rămân valabile.

In ultima partidă a sezonului, Tractorul a pierdut acasă cu CS Blejoi, 0-1, într-un meci disputat pe un teren, la Calafat, care se prezenta în condiţii sub orice critică (foto).

Dacă se vor retrage de acum încolo, sau mai acumulează o neprezentare nemotivată, atunci ei riscă excluderea din campionat. Într-o astfel de ipoteză, meciurile rămase vor fi pierdute de Tractorul Cetate la masa verde, cu 3-0.

Concluzia este deci că victoria cea mai categorică a noastră în Liga a III-a, 9-0 cu Tractorul Cetate, va rămâne consemnată oficial.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s