Fostul jucător de primă divizie, Cătălin Doman (foto) s-a transferat la începutul pauzei de iarnă de la Vedița Colonești la CSM Slatina. Doman, în vârstă de 31 de ani, este primul transfer al grupării din municipiul reședință al județului Olt, el fiind dorit insistent în lot de antrenorul slătinenilor, Mihai Ianovschi.

Cătălin Doman are la activ 10 selecții la echipa națională de tineret a României, promovând pe prima scenă cu FC Argeș, Dunărea Călărași și ACS Politehnica Timișoara. El a câștigat Cupa Azerbaidanului cu Khazar Lenkoran, acolo unde l-a avut antrenor pe Mircea Rednic. A mai jucat la Rapid și CS Mioveni

Doman a fost descoperit chiar de antrenorul Mihai Ianovschi, relația dintre cei doi fiind una de lungă durată.

Pe de altă parte, CSM Slatina și-a programat un stagiu de pregătire la munte, în perioada 29 ianuarie – 7 februarie, la Cheile Grădiștei. Oltenii se vor reuni pe 15 ianuarie și au stabilit deja o serie de amicale tari, după cum urmează: Pandurii Tg. Jiu (12 feb), CS Mioveni (15 feb), CSM Alexandria (19 feb), Vedița Colonești (22 feb) și Unirea Bascov (26 feb).

Obiectivul CSM Slatina este să promoveze în liga secundă, pentru acest lucru fiind vizate mai multe transferuri spectaculoase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s