Jucătorii de la CS Blejoi s-au organizat și ajută comunitatea locală pentru a împiedica răspândirea Coronavirusului, oferindu-se să facă ei cumpărăturile pentru persoanele aflate în izolare și pentru vârstnicii din localitate, scrie frf.ro.

Coordonați de Cristian Burlacu, antrenorul echipei secunde, sportivii de la CS Blejoi s-au mobilizat într-o frumoasă campanie socială! Aceștia au lăsat deoparte echipamentul de fotbal în favoarea mănușilor și a măștilor de unică folosință și se oferă să meargă la cumpărături pentru cei ce se află în izolare la domiciliu și pentru cei de vârsta a treia, pentru a nu-i expune riscului de infectare cu Coronavirus.

“Campionatul e sistat și, fiind și stare de urgență, am sistat și noi pregătirea fotbalistică. Am vrut să oferim ceva comunității din care facem parte. Până acum, le aduceam bucurie la meciurile noastre, iar ei ne ofereau susținerea de care aveam nevoie. A venit rândul nostru să îi susținem”, a spus Cristian Burlacu, antrenorul formației secunde, posesor al Licenței A UEFA.

Blejoi este o comună din județul Prahova cu 8.575 de locuitori, conform recensământului din 2011. Echipa CS Blejoi evoluează în Liga 3, Seria 3, și ocupă locul 8 în clasament, după 16 etape, fiind colegă cu Progresul Spartac. Echipa secundă este lider în Liga B Prahova, seria Sud.

“În această perioadă oamenii au nevoie să simtă sprijin și ajutor la nevoie. E un gest normal din punctul nostru de vedere. Blejoienii știu acum că există niște oameni tineri pe care se pot baza. Avem în comună patru familii care se află în izolare, pot apela la noi oricând. Mergem la cumpărături cu bicicleta, ne ajută și pe noi să ne păstrăm în formă”, a mai spus Burlacu, pentru sursa citată

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s