Unirea Slobozia, liderul seriei a II-a din Liga a III-a în momentul înghețării campionatului, dorește să promoveze fără a mai trece prin furcile caudine ale barajului în dublă manșă cu Mostiștea Ulmu.

Ialomițenii au căutat în arhive și suspectează faptul că la meciul din octombrie 2019, 4-4 pe teren propriu cu CS Medgidia, oaspeții ar fi folosit un jucător în condiții neregulamentare. Ei vor face, din câte se pare, demersurile necesare pentru a câștiga acel meci la masa verde, cu 3-0.

În această ipoteză, Unirea Slobozia s-ar distanța la 5 puncte de Mostiștea Ulmu, caz în care barajul preconizat la Casa Fotbalului nu ar mai avea suport în baza invocată, marja de 3 puncte între prima și a doua clasată. Meciul dintre Unirea Slobozia și CS Medgidia a fost unul dramatic, gazdele nereușind să gestioneze avantajul. Constănțenii au egalat la 4 în cel de-al patrulea minut de prelungiri.

Reamintim și că o altă echipă din aceeași serie, CS Afumați, a contestat utilizarea unui jucător de către Înainte Modelu. Ilfovenii doresc să câștige acel meci, încheiat la egalitate, caz în care ar lua locul Mostiștei Ulmu la barajul cu Unirea Slobozia. Acest caz nu a fost încă soluționat de comisiile abilitate ale Federației Române de Fotbal, nefiind publicat, deocamdată, niciun verdict.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s