Clubul UTA Arad a pierdut procesul cu Federația Română de Fotbal la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde echipa lider a acestei ediții a Ligii 2 contestase măsurile luate de forul condus de Răzvan Burleanu privind încheierea acestui sezon competițional.

TAS a respins apelul înaintat de UTA împotriva FRF, astfel că modalitatea de încheiere a acestui sezon se încheie așa cum a fost stabilit inițial: cu play-off de cinci etape în care se pornește cu punctele obținute în sezonul regulat înjumătățite.

FRF a anunțat, la rândul său, decizia TAS și precizează că avantajul de care beneficiază UTA și celelalte două echipe de pe podium în play-off este ”de a disputa 3 din cele 5 meciuri pe teren propriu.”

Marți a avut loc audierea on-line a reprezentanților celor două părți, UTA (prin avocații Cosmin Flavius Costaș și Septimiu Ioan Puț) și FRF (prin avocații Adrian Stângaciu și Paul Ciucur). Miercuri s-au adus completări, iar azi a venit verdictul din partea judecătorului englez din Manchester care s-a ocupat de acest caz, unul negativ pentru clubul arădean.

Progresul Spartac depusese de asemenea apel la TAS fata de modalitatea de promovare in Liga a doua decisa de FRF, dar nu a achitat taxa stabilita de tribunalul de la Lausanne, apreciind ca sansele de a obtine un verdict favorabil sunt mici.

Meciul UTA – Petrolul Ploiești, din prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, nu se va disputa deoarece prahovenii sunt în carantină după ce cinci jucători au fost testați pozitiv la Covid-19.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s