La finele săptămânii trecute, Stadionul Municipal din Turnu Măgurele a găzduit primul meci al play-off-ului de promovare în Liga I. Echipa locală, Turris Oltul Turnu Măgurele, a remizat cu FC Argeș Pitești, scor 0-0.

Meciul s-a disputat pe o căldură caniculară, de peste 37 de grade Celsius. Cu toate acestea, suporterii formației din Trivale au găsit o metodă inedită de a-i încuraja pe favoriți, chiar dacă partida s-a desfășurat cu porțile închise. Mai mulți fani piteșteni s-au grupat undeva în zona unei linii de cale ferată dezafectată, lângă tribuna a doua, în afara incintei oficiale. Ei au cântat și au fluturat drapelul alb-violet, fiind salutați de fotbaliștii argeșeni la final.

La un moment dat, autoritățile locale le-au atras atenția cu privire la respectarea distanței sociale, însă, fiind în aer liber, nu au putut lua măsuri împotriva lor. Crainicul arenei turnene, de asemenea, a salutat prezența suporterilor echipei oaspete.

Majoritatea celor care au încropit ad-hoc galeria argeșeană fac parte din aripa bucureșteană. Unii dintre ei, în baza protocolului de înfrățire cu galeria progresistă, au fost prezenți și în Intrarea Vrabiei, la meciurile susținute de Progresul Spartac.

Felicitări!

Credit foto: Carmen Buliga

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s