După cum se știe, doi dintre progresiști au teste pozitive la Covid-19. Este vorba de fundașii Leafu și Parfeon, ambii fiind asimptomatici. Cei doi colegi ai noștri se simt foarte bine și nu au avut niciun fel de semne anterioare. De altfel, nimeni din grupul progresist, staff sau jucători, nu a avut simptome de boală anterioare.

Leafu a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș”, devenit între timp spital-suport Covid-19, unde se află sub supravegherea medicilor, în vreme ce Parfeon este acasă, în autoizolare.

Ambii fotbaliști progresiști vor repeta testele sâmbătă, 25 iulie, la fel ca întregul lot. Speranța noastră este că primele rezultate, în cazul apărătorilor noștri, vor fi infirmate.

Deocamdată, până la repetarea testării, antrenamentele echipei pregătite de Andrei Erimia au fost suspendate. Tehnicianul progresist a declarat: ”Nimeni din lot nu a avut simptome de infecție cu Covid-19. Am rămas surprinși de aceste rezultate ale testării, dar, neavând competența de a le contesta, așteptăm cu speranță retestarea. Sunt convins că atât la Dănilă Parfeon cât și la Nicolae Leafu rezultatele vor fi cele așteptate de suporterii noștri. Până atunci îi susținem moral pe cei doi colegi ai noștri, iar ceilalți fotbaliști au recomandarea de a rămâne la domiciliu și de a limita la maximum contactele. În cazul în care testele repetate vor ieși negative, ne vom putea relua antrenamentele pentru barajul cu CSM Slatina.

Au existat situatii la echipe din Liga I și Liga a II-a, în această perioadă, care au avut probleme cu jucători sau membri ai staff-ului testați pozitiv inițial, iar la a doua testare aceste rezultate au fost infirmate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s