AFC Progresul 1944 Spartac a înscris trei echipe de juniori republicani, la categoriile de vârstă U19, U17 și U16, pentru sezonul 2020-2021. Conform statisticii întocmite de Federația Română de Fotbal, la U19 și U17, grupe care joacă în cuplaj, sunt înscrise 112 echipe care vor evolua întâi într-o fază preliminară, urmărind calificarea pentru Liga Elitelor, la fiecare categorie de vârstă. De semnalat că echipele clubului nostru vor fi înscrise în competiție indiferent dacă echipa de seniori va promova sau nu în Liga a II-a, în acest caz republicanii fiind o obligație stipulată în regulament.

Progresul Spartac va avea echipă și la Liga Elitelor U16. De asemenea, FRF a mai anunțat că Liga Elitelor U15 se va desfășura sub forma unui turneu final, după ce asociațiile județene și Asociația Municipală de Fotbal București vor organiza fazele locale.

Una dintre misiunile de bază ale clubului nostru este de a crește și de a forma tineri jucători, în pepiniera proprie, pentru a le da apoi șansa să se afirme în tricoul bleu-albastru.

Mult succes tuturor!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s