O galerie consistentă de suporteri progresiști a găsit, până la urmă, modalitatea de a vedea meciul cu CSM Slatina, din afara incintei oficiale. Suporterii s-au plasat în spatele gardului împrejmuitor de la peluză și, pe acolo, au reușit să asiste la meci. Ei nu s-au putut urca pe conductele metalice din vecinătate, precum la meciul cu Rapid, deoarece acelea transportau apă fierbinte.

Suporterii progresiști au cântat și au încurajat 90 de minute echipa favorită. Ei au urmărit, în același timp, transmisiunea meciului de pe Facebook, pentru a avea o mai bună vizibilitate asupra fazelor.

La final de meci, suporterii s-au grupat la intrarea principală a stadionului și au așteptat întregul lot progresist, staff și jucători, cântând împreună, ca în vremurile bune. Scandarea favorită a fost aceea care făcea trimitere la o victorie miraculoasă, în retur, la Slatina. În plus, în momentul în care ambulanța care îl transporta pe Răduță la spital a ieșit din stadion, suporterii l-au aplaudat pe portarul bleu-albastru.

Ca de obicei, suporterii rămân parte integrantă din echipa progresistă.

Mulțumim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s