Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat un „central” cu nume care să oficieze returul barajului dintre CSM Slatina și Progresul Spartac. la centru va fi craioveanul Sebastian Colțescu, 43 de ani, ecuson FIFA din 2006. Colțescu (foto) a avut prestații alternante, având meciuri excelente, dar și decizii controversate, contestate de echipele arbitrate. El a fost exclus la un moment dat din rândul arbitrilor internaționali, dar a revenit. Sebastian Colțescu este cunoscut în lumea fotbalului românesc pentru ușurința cu care acordă cartonașe galbene și roșii.

Colțescu va fi ajutat la acest meci de doi asistenți, Daniel Mitruți (Craiova) și Mircea Orbuleț (București). rezervă va fi vâlceanul Cătălin Buși, cel care, după un meci de liga secundă a fost testat pozitiv la Covid-19. Testele ulterioare au demonstrat că a fost o greșeală, iar arbitrul a fost reprimit la delegări.

Brigada se va completa cu observatorul de arbitri Marian Dorobanțu, din Rm. Sărat, dar și cu observatorul de joc Felix Grigore, din București.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s