Portarul progresist Iulian Răduță a simțit nevoia unei destăinuiri pentru site-ul oficial al clubului, http://www.progresulspartac.com, după întâmplările petrecute la finalul meciului de baraj cu CSM Slatina. După acel penalty inventat de arbitrul Ionuț Coza, Răduță a lovit puternic un geam și s-a tăiat la mână. El a fost transportat imediat la spital unde au intervenit medicii și i-au pus copci.

Necazurile nu s-au oprit aici, intervenția medicală nefiind cea mai reușită. Punctele de sutură i s-au desprins când a ajuns acasă, așa că goal-keeper-ul a trebuit să se întoarcă la spital, în aceeași seară.

Acum Iulian Răduță este bine, iar refacerea decurge în parametri normali. ”Regret enorm și acum acel gest necugetat. Așa am scris pe Facebook și în seara jocului. Eu sunt principalul vinovat. Indiferent de ce s-a întâmplat în teren trebuia să îmi păstrez calmul. Este însă foarte greu, mai ales când se acumulează frustrările. Păcat că această întâmplare s-a repercutat asupra întregii echipe”.

Iulian Răduță a fost apoi indisponibil pentru meciul retur, el fiind, în majoritatea meciurilor, cel care a avut poarta bleu-albastră. Iulian Răduță a cerut scuze coechipierilor, antrenorilor și suporterilor pentru gestul său. El a mai spus că ”Progresul Spartac a însemnat o provocare superbă, profesională și sentimentală. Nu știu încotro voi merge sezonul viitor. Poate voi rămâne la Progresul Spartac, lucru pe care îl doresc din tot sufletul. Dacă va trebui să plec, oricum progresiștii vor rămâne în inima mea”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s