Etapa a patra a Ligii a III-a, seria a IV-a, începe cu o ciocnire între cele două mari rivale ale fotbalului românesc. Pe 2 octombrie, de la ora 15.00, în Șoseaua Ștefan cel Mare, fără spectatori, se reîntâlnesc Dinamo (2) și Steaua. Partida dintre satelitul câinilor și CSA Steaua înseamnă refacerea tradiției vechiului derby, întreruptă – conform deciziilor luate de instante – în 2003, atunci când Steaua a fost inlocuita de FCSB.

Meciul respectiv va fi transmis atât de Radio Dinamo 1948, cât și de Steaua TV. Meciul de fotbal între cele două echipe va fi urmat de un joc de rugby, Dinamo – Steaua, în Cupa României, care are loc pe 3 octombrie, de la ora 12.00. În prima ligă, Dinamo joacă pe 3 octombrie în deplasare chiar cu FCSB.

Derby-ul pare a fi doar pe hârtie, în condițiile în care Steaua și-a declarat deja intențiile de promovare, în vreme ce Dinamo se bazează aproape exclusiv pe juniori.

Tot vineri, în programul rundei se mai dispută:

FCSB II – Rapid II

CS Balotești – CS Tunari

Sâmbătă, 3 octombrie, au loc meciurile:

FC Voluntari II – Metalul Buzău

Progresul Spartac – Concordia Chiajna (în direct pe pagina noastră de Facebook)

Deoarece s-a ajuns în luna octombrie și urmează să se treacă și la ora de iarnă, ora oficială de începere a meciurilor a devenit 15.00.

Un gând despre „Uvertura etapei: Dinamo (2) – Steaua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s