Dupa un inceput echilibrat de meci, care nu anunta in nici un fel ce avea sa urmeze, in minutul 16 progresistii reusesc o recuperare la jumatatea terenului, balonul ajunge la Milea, acesta paseaza la Bodea care, de la 20 m, il vede pe portarul advers putin iesit si suteaza cu bolta peste el, direct la colt: 1-0 pentru Progresul (foto)

Era minutul 15:45 cand mingea a atins plasa, iar dupa exact 18 minute si 10 secunde, aceasta era din nou in poarta pentru al saselea gol al progresistilor – marcat de acelasi Bodea! O socoteala simpla ne spune ca s-a marcat un gol la fiecare trei minute – dar daca tinem cont ca repunerea balonului de la centru consuma aproape un minut, la fel si pregatirea unei lovituri libere (ca la golul trei, al lui Milea) sau a unui corner (golul 4, Parfeon) avem practic un gol la mai putin de doua minute!

Cel mai rapid a fost de altfel chiar golul 6, venit doar la 25 de secunde dupa ce ilfovenii au repus de la centru! Progresistii au recuperat mingea la centru in doar cateva secunde, au reusit un lant de pase tipic, Milea a centrat in 6 m de unde Bodea a reluat imparabil din voleu la colt.

Cele 6 goluri au venit de altfel atat de repede incat Progresul nu a mai avut, practic, timp de ratari in aceste 18 minute!

5 gânduri despre „18 minute cu 6 goluri!

  1. Golul 5 cine l-a marcat si in ce minut?
    Daca se poate sa publicati minutele cand sunt marcate golurile, eventual cartonasele cat si schimbarile, ar ajuta la pagina statistica a echipei pe care o dezvolt si de unde puteti si Dvs sa extrageti date pentru comentariu…

    Apreciază

Lasă un comentariu